Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Installateur van de toekomst Gorinchem 2019

May 14 - May 16

Op 14, 15 en 16 mei 2019 komen in Gorinchem twee werelden bij elkaar:
Installatie & Elektro Vakbeurs. De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen.

​​Om al deze ontwikkelingen en veranderingen bij te houden is kennis nodig, vakkennis! Daarom staan de twee vakbeurzen deze drie dagen in het teken van ​De Installateur van de Toekomst.

Kennis  & oplossingen​
Hoe bereid jij je voor op de toekomst? Vind tijdens De Installateur van de Toekomst de juiste kennis en informatie die een oplossing bieden voor jouw vraagstuk of uitdaging!

Centrale locatie &
​toegankelijke openingstijden
Door de centrale locatie van Evenementenhal Gorinchem en de ruime openingstijden (13:00-21:00) is een bezoek aan De Installateur van de Toekomst makkelijk te combineren met een drukke agenda.

Breed aanbod exposanten
​​
Ontmoet o.a. leveranciers, groothandelaren en merken uit zowel de E- als de W-branche onder het genot van een hapje en een drankje, lekker laagdrempelig!

Hoe bereid jij je voor op de toekomst?
Tijdens deze dagen duik je in de toekomst van jouw vakgebied. Wat speelt er op dit moment, welke vraagstukken gaan er spelen en hoe ga jij je hierop voorbereiden? De Installateur van de Toekomstbeantwoordt deze vraagstukken op het gebied van drie actuele thema’s:​

  • Efficient werken​
  • Duurzaamheid
  • Digitalisering​​

Lees hier hoe deze thema’s een rode draad gaan spelen tijdens kennis- en praktijksessies of bij de exposant!

Netwerken & Ontmoeten
Naast het kennisplatform wat De Installateur van de Toekomst creëert, blijft netwerken een belangrijk onderdeel van het beursconcept. Door zowel de bezoeker als de exposant te bedienen met een all-in concept kan in een informele sfeer, inclusief een hapje en een drankje, het gesprek worden aangegaan over de toekomst van het vak. Zo kun je tijdens deze dagen bestaande relaties versterken en op een ongedwongen manier nieuwe relaties ontmoeten.

Organizer

Easy Fairs Evenementen Hal
Phone:
+32 3 280 53 00
Email:
contactus@easyfairs.com
Website:
www.evenementenhal.nl

Venue

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
Gorinchem, Zuid-Holland 4207 HZ
+ Google Map
Phone:
+31 (0) 183 680 680
Website:
www.evenementenhal.nl