Installatie vakbeurs

  282

  De installateur kan zich in Gorinchem voorbereiden op de toekomst!
  Installateurs krijgen steeds vaker de vraag om advies: “Is mijn huis geschikt voor een warmtepomp?” “Hoe zit dat met subsidies voor zonnepanelen?” “Kan de elektra van mijn woning al die elektriciteit wel aan?”. Voor het beantwoorden van deze vragen is kennis nodig, maar waar haal je de tijd vandaan in je drukke agenda?

  Op 14, 15 en 16 mei 2019 komen in Evenementenhal Gorinchem twee werelden bij elkaar: Installatie & Elektro Vakbeurs. De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen. Hoe bereid jij je voor op deze veranderingen? Daar is kennis voor nodig, vakkennis! Daarom staan de twee vakbeurzen deze drie dagen in het teken van DeInstallateur van de Toekomst.

  Hoe bereid jij je voor?
  Duik in de toekomst van jouw vakgebied! Drie thema’s spelen hierbij een centrale rol:​ Efficiëntwerken​, Duurzaamheiden Digitalisering​​. Ontdek iedere dag van 13:00-21:00 uuroplossingen op jouw uitdagingen en ga voorbereid weer de werkvloer op. En dat allemaal onder het genot van een lekker hapje en drankje!

  Praktische kennis & beleving
  De Installateur van de Toekomst voorziet je van kennis- en praktijksessies,bijvoorbeeld: Workshops over subsidieaanvraag van zonnepanelen, een kennissessie over Bio dynamisch licht en regelsystemen van TVVL of tips & tricks voor het behouden van goed personeel. Breng daarnaast een bezoek aan de Tool Experienceen ervaar hoe jij efficiënt en veilig kunt werken! Zoek je een nieuwe uitdaging of verdieping in je werk? Loop dan door naar Het Café van de Toekomstvoor een praatje over jouw toekomstige (loop)baan.

  Netwerken met relaties uit de branche
  Op de beurs ontmoet je een breed aanbod aan deelnemers en branches: o.a. , Brand- en beveiligingstechniek, Gereedschappen, Kabel- en toebehoren, Meet- en regeltechniek, Gebouwautomatisering, Domotica en Zonnepanelen. Het is dan ook hét moment om met je relaties over de toekomst van elektrotechniek te praten, in een informele sfeer met een hapje en drankje in de hand.

  Netwerken met je concullega’s? Kom dan naar de ZZP-borrel op woensdag 15 april om 19:00 uur in het Café van de Toekomst!

  Benieuwd wat De Installateur van de Toekomst jou gaat brengen? Bestel op www.installateurvdtoekomst.nl jouw gratis e-tickets met registratiecode 71918007.